Ledig stilling

UngOrg har en ledig 100% fast stilling som organisasjonsrådgiver. Søknadsfrist er 14. juni

Vi søker en utadvendt og engasjert person til en allsidig og spennende stilling i et ungt miljø. Organisasjonsrådgiver vil arbeide opp mot UngOrgs medlemsorganisasjoner med bl.a. kurs og veiledning. Stillingen vil ha et særlig fokus på bistand til organisasjoner og inkludering av minoritetsungdom. Stillingen vil samarbeide tett med daglig leder i UngOrg, koordinator for satsingen Ung Medbestemmelse og en annen organisasjonsrådgiver i 40% stilling.

Arbeidsoppgaver:

  • kontakt med medlemsorganisasjonene våre
  • bistand til organisasjoner i startfasen
  • kursvirksomhet
  • debattserien Ny Debatt
  • analyse og utredning (forarbeid til politiske saker, utforme høringssvar, holde seg oppdatert på aktuelle politiske saker)
  • politisk påvirkningsarbeid (lobbyvirksomhet)
  • ansvar for å følge opp den politiske delen av UngOrg sitt arbeidsprogram
  • rapportering og søknadsskriving
  • bistå i arrangering av Ungdomshøringen og Ungdommens Bystyremøte


Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, et dynamisk arbeidsmiljø og varierte og meningsfulle oppgaver. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Stillingen er selvstendig med stor mulighet til å påvirke innholdet i egen arbeidsdag. Lønn fra kr 356.821.

UngOrg søker deg som vil styrke organisasjonslivet og -mangfoldet i Oslo. Erfaring fra frivillige organisasjoner og veiledning er en forutsetning. Utdanning og/eller erfaring fra ungdomsarbeid og politisk påvirkningsarbeid er en fordel.

Evnen til selvstendig arbeid og å kunne håndtere mange prosesser samtidig er en forutsetning. Du må være selvdrevet og kunne ta initiativ til nye prosjekter, samt ha høy gjennomføringsevne. Vi søker deg som kan bygge gode relasjoner til samarbeidspartnere.

Vi legger vekt på et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og vi ønsker alle velkommen til å søke stillingen.

Søknadsfrist søndag 14.juni. Tiltredelse 10. august.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder i UngOrg, Lise Aasland Ursin, på telefon 24149830.

Send kortfattet søknad og CV til stilling@ung.info. Merkes «Organisasjonsrådgiver.»

Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo (UngOrg) er en paraplyorganisasjon for Oslo-lagene til rundt 60 barne- og ungdomsorganisasjoner. Ved siden av å bistå medlemsorganisasjonene driver vi UngInfo, et informasjonssenter i Møllergata for ungdom mellom 13 og 26 år og Ung Medbestemmelse, vår satsing for å fremme medvirkning for ungdom under 18 år i Oslo, bl.a. gjennom ungdomsråd og Ungdommens bystyremøte. For mer informasjon, se nettsidene våre: www.ungorg.no, unginfo.no og ungmed.no

Tilbake til toppen

Print ut denne siden