Ungdomshøringen 2017 – Ungdom om makt

Velkommen til Ungdomshøringen 2017!

Er du mellom 13-19 år og vil du være med å påvirke hvordan Oslo lar deg delta?

21. april fra 09-15 kan du møte ungdom fra hele Oslo og si din mening om din makt i Oslo og hvordan ungdoms engasjement kan bidra til et bedre demokrati og bedre løsninger. Ungdomshøringen finner sted på Sentralen i Øvre Slottgate 3.

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU VED Å TRYKKE HER 

Arrangementet er gratis og det lunsj er inkludert!

Ungdomshøringen arrangeres årlig av UngOrg – Barne og ungdomsorganisasjonene i Oslo på vegne av Oslo kommune. Her samles ungdom fra hele Oslo en dag og uttaler seg om egen hverdag. Dette året er temaet ungdom om integrering.

Alle innspill blir samlet i en rapport og levert direkte til politikere og administrasjonen i Oslo, til bydelene og andre som jobber med ungdom. Dette er en unik mulighet for deg mellom 13-19 år og fortelle hva du mener!

Vi håper du tar turen på Ungdomshøringen!

For mer informasjon kontakt Emilie eller Truls i UngOrg på:
emilie@ungorg.no / truls@ungorg.no eller telefon: 24149833/90918856

Årets Ungdomshøring vil finne sted i Marmorsalen på Sentralen i Øvre Slottsgate 3. Les mer om Sentralen ved å trykke her

sentralen

 

Tilbake til toppen

Print ut denne siden